Belföld

Bábun mutogatta a nemesgörzsönyi hentes, hogy darabolta fel a feleségét

Helyszíni kihallgatáson próbálták rekonstruálni a rendőrök, hogyan végzett feleségével a hentes végzettségű férfi, aki március 4-én maga jelentette a nő eltűnését a rendőrségen – írja a Velvet.

A lap információi szerint a gyanúsítottnak egy bábún kellett elmutogatnia, hogyan darabolta fel a testet. Állítólag ugyanis egyes testrészeket elégetett, a maradékot pedig az udvari pöcegödörbe dobta. Innen próbálták kedden a felszínre hozni szippantós autóval.

Az asszonyt március 3-án még együtt érkezett meg Pápára a főnökével, aki később még látta őt fát gyűjteni Nemesgörönyön.

A férj az egyik szomszéd állítása szerint szombaton már azt hazudta, hogy Éva Tatabányára utazott egy barátnője párjával és azóta nem hallotta róla.

A 41 éves férfi hosszú ideig Németországban és Hollandiában dolgozott hentesként, ahol szeretője volt. Eközben a nő a férje korábbi házasságából született gyerekeket itthon nevelte.

A Veszprémi Járásbíróságon csütörtökön délelőtt döntenek a férfi előzetes letartóztatásáról, aki a Velvet tudomása szerint már beismerő vallomást tett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik