Belföld

Busók fogdostak egy tinilányt a busójáráson

Egy 15 éves tinilányt taperoltak össze a nagy subás busók Mohácson. Szegény annyira megijedt a gátlástalan, arctalan alakoktól, hogy elsírta magát.

Csúf élményeket szerzett a baranyai hírportál, a Bama egyik olvasója, akinek a lányát busók molesztálták Mohácson. Az olvasó nagyobb csapattal, több baráti családdal és a saját kamaszlányával együtt utazott el a busójárás utolsó napjára. Vidám volt a hangulat, a gyerekek is élvezték a dolgot, egészen egy pontig:

Láttuk, hogy a busók a lányokkal viccelődnek, incselkednek. Egyikük odalépett a 15 éves lányomhoz, semmi rosszra nem gondoltunk – mikor azonban domborulatait megfogdosta, majd haladt tovább a tömegben, már nem volt annyira vicces.

Méltatlankodott a lány is emiatt, aztán az eset sokkal durvábban megismétlődött: két busó fogta őt közre, majd pár másodperc alatt végigtapogatták őt. A 15 éves lány elsírta magát, amikor kiszabadult. Ahogy az olvasó fogalmaz, “porig alázva érezte magát”.

Hiába álltak a lány mellett az ismerősei, rokonai, a busók nagy subái eltakarták előlük a történteket. Fel is háborodott az eseten a szemtanú, aki persze minden beöltözött busóról nem feltételezi, hogy ilyeneket csinál.

Viszont megengedhetetlennek tartom, hogy akár egy is legyen köztük, aki ilyesmit megenged magának! Nem tudom, hogyan lehet ezt kivédeni, de úgy tudom létezik a busóknak egy szabályzata, ami, feltételezem, tiltja ezt a magatartást.

Az olvasót bántja, hogy ilyen helyzetbe került a lánya és felelősségre se tudja vonni azokat, akik ezt tették. Ezért kéri a szervezőket, tegyenek meg mindent, hogy ilyesmi ne fordulhasson elő.

Kérdéseinkkel megkerestük a mohácsi önkormányzatot is, amint válasz érkezik, megírjuk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik