Belföld

Elraboltak egy négyéves kisgyereket Pápán

Az egyik nagyszülő kereste meg a veol.hu-t és elmondta nekik, hogy fia és felesége, valamint unokája pénteken kora este Pápán autóztak az Esterházy úton, amikor az egyik kereszteződésben lelassítottak egy furcsán viselkedő férfi miatt. A gyalogos hirtelen felugrott az autó motorházának tetejére, majd az úttestre feküdt, és az aszfalthoz kezdte ütni a fejét, ezért a volánnál ülő családapa és felesége kiszálltak az autóból.

A férfi ekkor váratlanul felkelt a földről, beszállt az autóba, elhajtott az autóval a hátsó ülésén ülő négyéves gyermekkel.

A szülők azonnal értesítették a rendőrséget, akik kétórás keresés után az édesanya autóban maradt mobiltelefonjának cellainformációi alapján megtalálták az elkövetőt Pápasalamonban.

A kisgyerek nagyon megijedt, de nem bántotta őt a férfi.

A lap úgy tudja, az autó elrablása az Esterházy út és a Vörösmarty utca kereszteződésénél történt. Információik szerint az igencsak zavartan viselkedő elkövető, mielőtt kiugrott az úttestre, bántalmazott egy vele lévő nőt, aki feldúlt állapotban otthagyta a férfit. A rendőrök mellett pedig egy civil személygépkocsi is az elrabolt autó után indult.

A 23 éves gyanúsított ellen Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya jármű önkényes elvétele bűntett, valamint személyi szabadság megsértése bűntett megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást, írja a police.hu.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik