Belföld

A G-nap évfordulóján esett el Simicska tévéje az UPC-nél

Két éve erős jelzőket használt volt barátjára, Orbán Viktorra és háborút jósolt.

2015. február 6-a G-napként vonult be a magyar történelembe. Konfliktusáról a kormányfővel akkor a vállalkozó lapunknak azt mondta, ez háború, amelynek még nem látja a végét. Azt sem zárta ki, hogy megölik. Részlet az interjúból.

Kinyírnak, lelőnek, elüt egy autó.

Nem mondja komolyan!

De, de, de.

Magyarországon megtörténhet egy politikai merénylet? Ezt mondja?

Persze, hogy lehet. Hogyne.

Egy Simicskát le lehet lőni?

Le, le, le. Engem is le lehet lőni. Na, ezt hozza le nyugodtan, a viszont látásra, de mennem kell, mert nincsen főszerkesztőm… Hirtelen most sok embert kell kineveznem.

Fog ma este beszélni este a tévéjében?

Dehogy! De higgye el, hogy mennem kell, vár a kocsi, egy csomó ember vár, ki kell neveznem egy csomó embert, mert holnaptól a Nemzetnek, Hír tévének és mindennek működnie kell. Tudja? És dolgom van. Ne haragudjon. És lehozhatja: mindenki geci, mindenkit nyugodtan ki lehet rúgni, merénylet, izé, nyugodtan hozza le, csókoltatom, viszhallás.

Eljött 2017. február 6-a, és Simicska Lajos Hír TV-je már nem fogható a UPC összes csomagjában. Az analóg alapcsomagból vették ki a kormánykritikussá vált csatornát. A cég szerint nem az évfordulón, hanem már február 5-től kikerült az analóg csomagból a Hír TV, de továbbra is elérhető lesz a Digital Bronze és a Digital Gold csomagokban. 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik