Belföld

Top 10 putyinos szuvenyir

Válogatás az elnöki merchandising legjavából.

Az MSZMP KB Orbán Viktor meghívására hazánkba érkezett Vlagyimir Putyin orosz pártfőtitkár elnök. Köszöntésére szerény összeállítással készültünk, olyan igazi szuvenyírekből, amelyeket maga az elnök-atyuska ihletett.

Íme a putyinipar legszebb kézműves termékei!

Kezdjük ezzel az USB-kulccsal, avagy pendrive-val. Ki ne szeretné, ha egy fél plasztikputyin lógna ki a gépéből?! Dugnád?

nix.ru
nix.ru

V.V. Putyin (aki nem tévesztendő össze egyetlen villalakóval sem) annyira FORRÓ, hogy neki meg se kottyan a szamovárból frissen csapolt csáj. A Кольчугинский завод цветных металлов, avagy a Kolcsugini színesfémgyár terméke potom 4900 rubelbe (23.000 forint) kerül, a hülyének is megéri.

samovar-online.com
samovar-online.com

Davaj csaszi!

Az orosz elnök számtalanszor bebizonyította, hogy nem lehet zsebre vágni; ezt az esztétikus integető-putyinos zsebórát viszont igen.

bingostore.ru
bingostore.ru

Bár ezen a karórán az elnök úr leginkább a 007-esre hasonlít (minya zavut Bond, James Bond), ez mit sem von le a divatos kiegészítő értékéből, főleg, hogy anno a kis Vlagyimir is afféle ügynökként kezdte színes pályafutását.

goldmoscow.net
goldmoscow.net

És ha már beszereztünk putyinos zseb- és karórát, nehogy már a falon ne személyesen az elnök mutassa a pontos időt! Sőt: itt hűséges miniszterelnöke is felügyeli a mutatókat.

sima-land.ru
sima-land.ru

Ahol ilyen óra virít, onnan nem hiányozhat egy putyinos falitányér sem. A dísztárgy szélén a fotókon az elnök szorgos országépítő tevékenységébe pillanthatunk be, de leginkább a tányér közepe ízléses, a „Miénk a Krim” felirattal.

goldmoscow.net
goldmoscow.net

Szabad lábra?

Ha netán nem tűnne fel egyből: ezen a zoknin nem Vlagyimir Vlagyimirovics az egyetlen vezető. A kulturált politika jegyében Barack Obamát is rávarrták, természetesen a talpára.

claso.ru
claso.ru

Ez pedig az úgynevezett „Patrióta kollekcióhoz” tartozó nyakkendő. Vélhetően a hazafiasság miatt angol átírással került rá az elnök neve.

galstuk.me
galstuk.me

Legyen ön is népszerű ékszerű! Elnök legyen ujjra! A gyűrűn a Főnök arca mellett a „Putyin az én vezetőm” felirat díszeleg. Jegygyűrűnek is optimális választás.

joyreactor.cc
joyreactor.cc

Az utolsót, ezt az elnöki boxeralsót csak azért merjük megmutatni, mert „A mi büszkeségünk” felirat díszeleg rajta, és senki ne gondoljon a gagyi magyar diliboltok péniszközpontú „humorára”, ez a mondat tényleg minden oroszok elnökére vonatkozik.

ladavet.rf
ladavet.rf

Ajánlott videó

Olvasói sztorik