Belföld

A TV2-nek nélkülöznie kell a lejárató anyagokkal hírnevet szerző Kunfalvi Nórát

A comment:blog értesülései szerint távozik a TV2-től Kunfalvi Nóra. A riporter neve onnan lehet ismerős, hogy – bár igyekeztek mindenféle trükkökkel leplezni – kiderült, hogy ő készítette a Spéder Zoltán vállalkozót lejárató, a Tényekben leadott anyagot, ahogyan a Juhász Pétert besározó riport elkészítésével is őt bízták meg. Korábban Kunfalvi Nóra készített riportot Pukli Istvánról, a pedagógustüntetések vezéralakjáról, amelyben a civilt megpróbálta összekötni Zuschlag János egykori szocialista politikussal.

Tavaly decemberben még arról szóltak a hírek, hogy az oknyomozást is oktató Kunfalvit a Tényekből áthelyezik a Mokka szerkesztői székébe.

Kökény-Szalai szerzemény

Kunfalvi Nórát Kökény-Szalai Vivien, a TV2 hírigazgatója igazolta a csatornához. A televíziós a Tényeket megelőzően a Simicska Lajos-féle HírTV-nél dolgozott, ám miután Simicska Lajos barátsága megszakadt Orbán Viktorral, és a stáb egy emlékezetes videóban búcsúzott a nézőktől és szállt vitába Simicska Orbánra vonatkozó jelzőjével, előbb a Napi Gazdaságból átalakított, nyíltan kormánypárti Magyar Időkhöz szerződött.

A comment:blog szerint egyelőre azt nem tudni, hogy Kunfalvi  magától ment-e, vagy kirúgták a csatornától.

UPDATE: a blog köben frisítette a bejegyzést. Több forrásuk is megerősítette a hírt, és egyöntetűen azt állítják, Kunfalvi Nóra mondott fel, nem rúgták ki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik