Belföld
kisgyerek (kisgyerek, játékmackó, )

Négyéves gyerekükkel lopatott telefont a pár a nagykanizsai uszodában

Kovács-Angel Marianna
Kovács-Angel Marianna

újságíró. 2017. 01. 26. 08:06

A már büntetett nő 4 éves fiával, és többszörös visszaeső párjával 2016 júniusában a nagykanizsai  uszoda  szabadtéri részében  tartózkodott. Itt pihent egy fiatal lány is, egy időre őrizetlenül hagyta hátizsákját, benne igazolványával,  készpénzével és mobiltelefonjával – számolt be közleményében a Zala Megyei Főügyészség.

A nő és a férfi megfigyelték, hogy a hátizsákra nem ügyel senki, ezért rábírták a közös nevelésük alatt álló, és velük lévő gyermekkorú,

mindössze 4 esztendős fiút, hogy  odamenjen a hátizsákhoz, felvegye, és  az időközben a női öltöző felé távozó édesanyjának  átadja. 

A kiskorú veszélyeztetésének bűntettét az a kiskorú nevelésére, felügyeletére, vagy gondozására köteles személy követheti el, aki e feladatából folyó kötelességét megszegi, és ezzel a kiskorú testi, értelmi, erkölcsi, vagy érzelmi fejlődését veszélyezteti. Súlyos köteleségszegésnek minősül, ha a kiskorút bűncselekmény, vagy szabálysértés  elkövetésére  bírják rá – magyarázza a közlemény.

A nő és a férfi ellen  a Nagykanizsai Járási Ügyészség  kiskorú veszélyeztetésének bűntette, valamint lopás vétsége miatt emelt vádat a Nagykanizsai Járásbíróság előtt. A bűncselekmény  törvényi büntetési tétele 1-5 évig terjedő szabadságvesztés.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

A Piramis gameshow díszlete

Újabb furcsaság a TV2-n A Piramisban

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.