Belföld

Fejbelőtték a magyar vendéglőst a Fülöp-szigeteken

Ahogyan tegnap beszámoltunk róla, agyonlőttek egy éttermet működtető magyar férfit Iloilo szigetén. A szomszéd tűzijátékozása miatt veszett össze vele. A Blikk keddi számában a gyilkosság részleteiről ír. A lap megkereste a nyomozást vezető Jose Gentillest, aki elmondta:

Lucindo Lim a homlokán, a jobb füle fölött, a bal karján és a jobb térdén is meglőtte a magyar férfit, aki belehalt sérüléseibe.Lim azért neheztelt a 37 éves M. Dánielre, mert az a petárdázás miatt megkérte a biztonságiakat, hogy szóljanak rá Limre. A biztonságiak kiérkeztek, Lim látszólag belement a petárdázás befejezésébe, ám a távozó biztonsági őr ezután lövéseket és egy sikolyt hallott. Amikor visszament, a Lim egy pisztolyt tartott a kezében, amelyet az őr azonnal elvett, ám a rendőrséget nem értesítette. A hatóságokat M. Dániel felesége, Reka értesítette, mikor férje keresésére indult és a bozótban megtalálta a vérbe fagyot holttestet.

Lucindo Lim jelenleg letartóztatásban van, elmondása szerint akkor szakadt el nála a cérna, amikor Dániel a szóváltásuk során belerúgott egyet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik