Belföld

Otthon karácsonyozott a csecsemőgyilkos asszony

H. Ilona a 2000-es évek végén több csecsemőt is megölt, de most már szabadon engedték jó magaviselete miatt. Ez volt az első karácsonya otthon.

Még 2009-ben ítélték el a sülysápi Ilonát 12 év fegyházra 14. életévét be nem töltött személy elleni emberölés miatt, de a nő már szabad is – írja a Blikk. H. Ilona annak idején négy újszülött megölését vallotta be, de a bíróság csak két gyilkosságot tudott bizonyítani, a holttesteket nem találták meg. Férje, H. Károly felfüggesztett büntetést kapott anno.

Ez volt a lap szerint a tettét megbánó H. Ilona szabadulása óta a család első közös karácsonya. Ugyanis jó magaviselete miatt idő előtt kiengedték. A férj érthetően boldog volt, így nyilatkozott a lapnak is:

Gyönyörű ünnepünk volt, együtt állt a fa mellett az egész család. Kell ennél több? A múltról nem beszélünk, minek bolygatni, ami már elmúlt? Rettentően vártuk Ilonát, és most végre itt van velünk, a rémálomnak így vége. A gyerekek és én is szeretjük őt, és segítünk neki visszailleszkedni a való világba.

Ilona annyit mondott a riporternek – miközben kijött pár másodpercre a rotyogó csülökpörkölt mellől -, hogy jól van és imádja a gyerekeit, unokáit. A helyiek mindenesetre megosztottak a lap szerint, hogy jó-e Ilona visszatérése Sülysápra. A helybéli János lakonikusan annyit mondott:

Az ördög soha nem alszik.

(Képünk illusztráció.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik