Belföld

Tömegbaleset történt a M5-ös autópályán – 13 kocsi rohant egymásba

Az elsődleges adatok szerint a balesetben ketten sérültek meg könnyebben.

A police.hu tájékoztatása szerint 13 személygépkocsi ütközött össze pénteken 21 óra körül az M5 autópálya fővárosból kivezető szakaszán, az autópiacnál lévő felüljárón. Elsődleges adatok szerint a balesetben ketten sérültek meg könnyebben – közölte a rendőrség honlapja.

Az M5 autópálya kivezető szakaszának forgalmát a Nagykőrösi útra terelték a helyszíni szemle idejére.

A rendőrség kéri az utakon közlekedő járművezetőket, hogy vezessenek fokozott óvatossággal és körültekintéssel. Járműveik sebességét az út- és látási viszonyoknak megfelelően válasszák meg! Az önös eső miatt egyébként figyelmeztetés van érvényben több megyében és Budapesten is.

Közben a rendőrök feloldották a forgalomkorlátozást szintén az M5-ös autópálya Budapest irányába vezető oldalán, Szatymaz térségében, ahol korábban baleset miatt volt félpályás útlezárás.

Itt két gépkocsi megcsúszott és a szalagkorlátnak ütközött pénteken 20 óra 15 perckor a 154-es kilométerszelvényében, a Budapest felé vezető oldalon. A balesetben senki sem sérült meg.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett szakaszon félpályás útlezárás volt érvényben, de az autópálya ismét teljes szélességében járható.

Csongrád megyében az utak helyenként csúszósak, ezért itt is vezessenek óvatosan.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik