Belföld

Részletek a brutális soproni gyilkosságról – videóval

Kiderült, egy 58 éves férfit öltek meg. Az áldozatnak néhány ruha miatt kellett meghalnia, ami aztán a szemetesben végezte.

Beismerő vallomást tett a soproni gyilkosság mindkét gyanúsítottja – közölte a rendőrség szerdán. Mint kiderült, az áldozatot azért ölték meg, mert rajtakapta a támadókat, miközben a holmijai között kutakodtak.

A rendőrség arról is tájékoztatott, hogy a gyanúsítottak Sopronban dolgoztak és egy helyi munkásszállón laktak. Áldozatukat ismerték. December 10-én jelentek meg a lakókocsijánál, kifeszítették az ajtót és elkezdték összeszedni a ruháit. Miután megjelent az áldozat – egy 58 éves férfi – nekiestek és halálra verték.

A támadók elárulták az egyenruhásoknak, hogy a lopott holmikat a soproni szállásuk közelében, egy szemetesben rejtették el. Ezek voltak azok:

Ahogy arról beszámoltunk, a rendőrség múlt kedden szűkszavúan nyilatkozott az esetről. Mindössze annyit közöltek, hogy az áldozatra Sopron határában találtak rá és felmerült a bűncselekmény gyanúja. Halált okozó testi sértés bűntette miatt indult eljárás, de ismeretlen tettes ellen. Egy napja pedig arról tájékoztattak, hogy elkaptak két embert, egy 33 éves arlói férfit és egy 25 éves szintén arlói fiatalt, illetve, hogy a nyomozás már emberölés miatt folyik.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik