Belföld

Két sérült még életveszélyben van az M3-as tömegbalesetből

Debrecenben és Miskolcon küzdenek az orvosok a sérültekért a szörnyű buszbaleset és tömegbaleset után.

Ketten is életveszélyes állapotban vannak az M3-as autópályán szombat éjszaka történt buszbaleset sérültjei közül, őket Miskolcon kezelik – hangzott el az M1 vasárnapi műsorában.

Egyikük valószínűleg annak a kisfiúnak az édesanyja, aki a tragédia három halálos áldozatának egyike, ezt azonban nem erősítették meg a miskolci kórház dolgozói. Az M1 információi szerint a buszbalesetben hárman vesztették életüket és többtucatnyian sérültek meg, közülük tízen súlyosan.

A debreceni Kenézy kórházban három súlyos sérültet ápolnak, több műtét vár még rájuk. Hajnalban tizenegy sérültet vittek az intézménybe, nyolcukat napközben hazaengedték. Miskolcra tizenkilenc sérültet szállítottak, négyük állapota súlyos, ketten vannak életveszélyben.

A balesetet valószínűleg egy megpördülő autó okozhatta, emiatt rántotta félre a kormányt a bécsi kirándulásról haza tartó debrecenieket szállító buszsofőr. A busz végül felborult, az utasok kiestek a székekből, miközben majdnem tucatnyi autó csapódott a roncsba és egymásba.

(MTI)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik