Belföld

Molesztált egy kisfiút a 4-es villamoson, letöltendőt kapott

combino(2)(960x640).jpg (Array)
combino(2)(960x640).jpg (Array)

Gyorsított eljárásban állították bíróság elé azt a 22 éves fiatalt, aki néhány  héttel ezelőtt a 4-es villamoson villamoson molesztált egy 12 éves kisfiút. A Fővárosi Főügyészség szerdán arról tájékoztatott, hogy a vádlott 1 év 8 hónap végrehajtandó börtönbüntetést kapott, egyúttal a Pesti Központi Kerületi Bíróság megszüntette a feltételes szabadlábra bocsátását is egy korábbi, de hasonló ügyében.

Az eset november 16-án történt, a délutáni órákban. A fiatal a Corvin negyednél szállt fel a szerelvényre és a gyerek mellette állt a zsúfolt járművön. A fiú az anyjával utazott, de a tömegben elsodródtak egymástól, két-három ember állt közöttük.

A vádlott azt hitte, a gyerek egyedül van, ezt használta ki és simogatni kezdte a combját. A kisfiú ellökte, de – ahogy az ügyészség fogalmaz – a fiatal tovább folytatta a szeméremsértő cselekményét.

Kis idő után a síró gyerek rákiáltott, hogy hagyja őt békén.

Az anyja meghallotta, a szatír pedig leszállt. A nő a fiával együtt szintén elhagyta a szerelvényt, és bár a vádlott el akart menekülni, egy járókelő visszatartotta, míg megérkeztek a rendőrök.

Az ítélet nem jogerős, ám a fiatal előzetes letartóztatásban várja a másodfokú döntést.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik