Belföld

Bemutatkozott az új magyar találmány: a metrópótló hajó

A Műszaki és Természettudományi Egyesületek Szövetsége (MTESZ) székházának bontási munkálatai miatt december 3-tól három hónapig megállás nélkül áthaladnak a metrók az állomáson, a teret az M2A jelű pótlóbusszal lehet elérni, amely a Kossuth tér és a Deák Ferenc tér között közlekedik. Emellett a Batthyány térről a D2 jelzésű hajójárattal is elérhető lesz a Kossuth tér, amely ingahajóként közlekedik – közölte korábban a BKK.

Budapest, 2016. december 3. A Batthyány térnél áll 2016. december 3-án az a metrópótló hajó, amelyik a MTESZ-székház bontása miatt lezárt Kossuth téri megálló miatt a Duna másik oldalára, a térhez közeli parthoz viszi az utasokat. Az átkelõjáraton nem kell újabb jegyet kezelni. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt
A Batthyány térnél áll 2016. december 3-án az a metrópótló hajó, amelyik a MTESZ-székház bontása miatt lezárt Kossuth téri megálló miatt a Duna másik oldalára, a térhez közeli parthoz viszi az utasokat. Az átkelőjáraton nem kell újabb jegyet kezelni.
MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Emellett eljutási alternatívát jelent a 2-es villamos, a 15-ös és a 115-ös autóbusz, a 70-es és a 78-as trolibusz is, de a környék a 3-as metróval, a 9-es és 105-ös busszal, vagy a 72-es és 73-as trolival is megközelíthető.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik