Belföld

Egy 45 éves nő verhette halálra a pécsi férfit – őt keresik

A rendőrök keresnek egy nőt, aki a gyanú szerint halálra vert egy férfit Pécsen. A tragédia még szeptember 18-án este történt egy Középgyükési úton lévő épületben. Az áldozat sérülései olyan súlyosak voltak, hogy pár nappal később – szeptember 24-én – életét vesztette. Az ügyben halált okozó testi sértés miatt nyomoznak.

A rendőrség szerint a tettes a 45 éves Tasi Józsefné, akit azonban hiába keresnek. Az asszony ellen országos elfogatóparancsot adtak ki, és segítséget kérnek, hogy mielőbb megtalálják.

police.hu
police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki a nőt felismeri vagy tartózkodási helyéről információval rendelkezik, hívja a 06-72-504-400-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 ,,Telefontanú” zöld számán, a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy személyesen jelentkezzen munkaidőben (h-cs: 8 óra – 16 óra; p: 8 óra – 13 óra) a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságon.

Hétfőn a Budapesti Rendőr-főkapitányság is felhívást tett közzé, ők két rablót keresnek, akik tapétavágó késsel fenyegettek meg és szedték el egy ember pénzét az Erzsébet körúton.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik