Belföld

Megölt és elásott egy nőt a jászsági erdőben – újabb részletek, videó

Részleteket hozott nyilvánosságra a rendőrség a jászfelsőszentgyörgyi gyilkosságról szerdán. Megerősítették: valóban a nő élettársát gyanúsították meg.

A megyei rendőr-főkapitányság pénteken adott ki közleményt, miszerint egy eltűnt nő holttestére bukkantak csütörtökön az egyenruhások a jászfelsőszentgyörgyi erdőben, elásva. Annyit közöltek, hogy az áldozatot megölték, illetve, hogy emberölés gyanúja miatt őrizetbe vettek egy 35 éves férfit. Azt már akkor sejteni lehetett, hogy egy még tavaly tavasszal eltűnt nő maradványaira bukkantak rá, akivel sajtóinformációk szerint párja végzett, mert az áldozat el akarta hagyni.

Szerdán arról tájékoztattak, az egyenruhások adatgyűjtést végeztek, leellenőrizték a lehetséges tartózkodási helyeket, terepkutatást végeztek. Meghallgattak mindenkit, aki kapcsolatba hozható volt a nővel, illetve, aki tudhatta, hol lehet, de akkor nem sikerült megtalálniuk. A nyomozás azonban több szálon futott, és időközben felmerült a gyanú, hogy a nő bűncselekmény áldozata lett.

“A volt élettárs a jól felépített kihallgatási taktikának köszönhetően beismerte, hogy még 2015. március 21-én az esti órákban házuk udvarában bántalmazta volt szerelmét. A férfi ezt követően az asszonyt gépkocsival a Zagyva folyó melletti ártérre vitte, ahol elásta.”

A rendőrség videót tett közzé, ezen egyebek mellett látható a helyszín, ahol megtalálták az áldozatot:

Az élettárs jelenleg előzetes letartóztatásban van.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik