Belföld

Egy hónap után találtak rá a maglódi albérletben megölt nőre

rendorseg(24)(430x286).jpg (Array)
rendorseg(24)(430x286).jpg (Array)

Előzetes letartóztatását indítványozta az ügyészség annak a férfinak, aki a gyanú szerint szerint még októberben megölte élettársát Maglódon. A holttestre csak most, a napokban bukkantak rá.

A pár 2011 tavaszán ismerkedett meg, élettársak lettek és kivettek egy lakást Maglódon. A megyei főügyészség tájékoztatásából azonban kiderül, hogy gyakran veszekedtek, általában a pénz, illetve féltékenység miatt. Így történt ez a tragédia napján is, de a vita ezúttal dulakodásba torkollott.  A férfi többször durván megütötte és megrúgta a nőt és még akkor is bántalmazta, amikor az áldozat már földre került. Csak akkor hagyta abba, amikor párja meghalt.

A gyanúsított letakarta az élettársa holttestét, átöltözött, bezárta az ajtót és elment otthonról. A lakás tulajdonosa 2016 novemberében felkereste bérlőit, ekkor talált rá a holttestre.

Az ügyészség szerint tartani lehet attól, hogy a férfi megszökne a hatóságok elől, illetve hogy újabb bűncselekményt követne el, ezért indítványozták a kényszerintézkedés elrendelését.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik