Belföld

Életfogytiglant kapott a kisújszállási nő gyilkosa

Jogerősen életfogytig tartó szabadságvesztéssel sújtott a Szegedi Ítélőtábla szerdán egy férfit, aki 2013 őszén brutálisan meggyilkolt egy kisújszállási asszonyt. A táblabíróság előre kitervelten, nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés és magánlaksértés bűntettében mondta ki bűnösnek a 27 éves férfit, és úgy döntött, hogy leghamarabb 32 év letöltése után bocsátható feltételes szabadságra – írja az MTI.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a huszonéves támadó áldozata egy köztiszteletben álló méhész volt. A nőnek azért kellett meghalnia, mert a fiatal anyagi gondokkal küzdött, és emiatt úgy érezte, veszélybe kerül a kapcsolata. Úgy döntött megszerzi a nő pénzét, akkor is, ha ehhez meg kell őt ölnie. A gyilkosság reggelén késsel indult áldozatához. Azt mondta neki, mézet akar venni, így jutott be a házba. Miután felmérte a terepet és nyugtázta, hogy nincs ott rajtuk kívül senki, megtámadta az asszonyt: sebeket ejtett az egész testén, összesen harmincszor szúrta meg.

Ezután 85 ezer forinttal és egy üveg mézzel távozott. Az asszony már haldoklott, amikor férje rátalált, de gyilkosát még meg tudta nevezni. Hiába érkezett gyorsan a segítség, az életét már nem tudták megmenteni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik