Belföld

Ön is egy órával hamarabb kezdett melózni? Írja meg nekünk!

Ön is elnézte a reggeli randit? Egy órával hamarabb ment volna bevásárolni? Előbb kezdett a munkának? Ha összezavarta az óraátállítás, írja meg nekünk a sztoriját!

Nemhogy nyakunkon az óraátállítás, hanem egyenesen túl vagyunk rajta, nem is akárhogy. Az egyik hajnali műszakos hírezőnk nem állította át este az óráit, így a vekkere 4:30-kor csörgött a tervezett 5:30 helyett. Kényszersztahanovista kollégánk leült a nagy sötétben a gép elé, megírta az időjárást (elég szeles és hűvös lesz), majd konstatálta a laptopján – ami automatikusan frissítette magát téli időszámításra -, hogy baromira 5 óra körül van az idő. Vissza is feküdt aludni.

Kultrovatos szerzőnk megragadta a helyzet szerencsés oldalát:

Én időcsapdába keveredtem. 8.30-kor akartam felkelni, hogy még megírjak egy cikket, de az óraátállítás miatt 7.30-kor keltem, így a VALÓDI 8 órára már el is készítettem. Olyan mintha a jövőbeli énem kisegített volna.

Na, de hagyjuk is az újságírókat, minket igazándiból az érdekel,

ÖNT MILYEN BAKIBA, IDŐELNÉZÉSBE, HAMARABB ODAÉRKEZÉSRE KERGETTE BELE A HIRTELEN BEÁLLT TÉLI IDŐSZÁMÍTÁS!

Írja meg ide a mai sztoriját (persze ha nagyon jó, régit is írhat), mit szúrt el a nyáriról téli időre való átállás során, mi meg lehozzuk a legjobbakat!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik