Belföld

Felfüggesztés helyett a Népszabadság megszűnéséről kaptak levelet az előfizetők

Több Népszabadság-előfizető is meglepő levelet talált postaládájában, mely szerint a Népszabadság megszűnt. A leveleket a Magyar Posta kézbesítőcégének alvállalkozója juttatta el a címzettekhez. A Magyar Nemzet rákérdezett, hogy miért küdtek ilyen elvelet, hiszen a Népszabadságot az eddigi hírek szerint csak felfüggesztették.  Az állami vállalat közlése szerint leányvállalatuk alvállalkozója, a Roditi Kft. a posta kézbesítőtársaságának beleegyezése nélkül tájékoztatta az előfizetőket, így jogosulatlanul használta a kézbesítő logóját.

A Népszabadság körüli botrány legfrisseb fejleménye, hogy a Mediaworks – a lap kiadója – hétfői közleményében arról írt, hogy tárgyalásokat folytathatnak az eladásról Murányi András főszerkesztővel.

Hétfőn már tárgyalt volna a lap szerkesztősége a Népszabadság megvételéről, a Mediaworks vezetése azonban épp egészségügyi okokra hivatkozva lemondta a megbeszélést, és csak két dokumentumot küldtek, amelyben az állt, hogy a Népszabadság védjegyeire az MKB Bank zálogjoga van bejegyezve.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik