Belföld

Bordélyként működött a miskolci “masszázsszalon”

Üzletszerű kerítés bűntette, kitartottság bűntette és kábítószer kereskedelem bűntette – ezért emeltek vádat egy 44 éves férfival szemben, aki bordélyházat üzemeltetett Miskolcon, ahol nyolc lány dolgozott prostituáltként. Bíróság elé áll egy társa is, aki a fővárosból szállított drogot a kuncsaftoknak szervezett buliba.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség hétfői tájékoztatása szerint előbbi férfi egy bérelt családi házban rendezett be „masszázsszalont” még 2014-ben. Interneten toborzott nőket, a fő profil az erotikus masszázs és szexuális szolgáltatás volt. A lányokat, miután betanította és – ahogy az ügyészség fogalmaz – kipróbálta  és tematikus oldalakon hirdette őket, képeket készített róluk. A bevétel felét tette el, a többit a lányok megtarthatták. Ezen felül havi háromezer forintot kért el tőlük rezsire.  Hogy a prostituáltak mennyit kértek a szolgáltatásaikért, szintén ő határozta meg. Általában a lányokkal volt a házban és szerzett egy egy rottweilert is, hátha valamelyik vendég agresszívan viselkedne.

A szalonban nyolc nő dolgozott, akik a csaknem másfél év alatt milliós nagyságrendű bevételhez juttatták kerítőjüket.  A szalon sikerén felbuzdulva a vádlott  úgy döntött, hogy hogy az ott rendezett bulikon  kábítószert is biztosít vendégeinek és a lányoknak. Ezért megállapodott egy másik férfival, aki a fővárosból szállította részére a speedet. Ezt kiporciózták és továbbértékesítették.

Az ügyészség a házi őrizetben lévő vádlottal, és a lakhelyelhagyási tilalom alatt álló társával szemben börtönbüntetést, közügyektől eltiltást és vagyonelkobzást indítványozott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik