Belföld

Ákos: az én szponzorom a közönség

ákos strand fesztivál (Array)
ákos strand fesztivál (Array)
Koccolhatnak a támadók - üzeni burkoltan Ákos, aki százezrek előtt koncertezik és még mindig tudja, mi a női princípium. Ja, szponzor nem kell neki.

Elbűvölő rajongói interjút készített a Blikk Ákossal, a kormány által nemrég kitüntetett dalszerző-énekes-előadóművésszel, aki akkor a kvótakampányról és a menekültekről is kifejtette (összeesküvés-)elméleteit. Az interjúban persze megvédi magát a nemtelen támadásoktól, ami nem nehéz, amikor pl. ilyen kérdéssel kezdődik az anyag:

Hallani a koncertfilmen, ahogy a közönség a címet skandálja?

Az interjú apropója az új koncertfilm-DVD. Mindenesetre Ákos idéz egy szentet:

Szent Mártonnal kapcsolatban szokták említeni a felemelő szeretet fogalmát: a szeretetnek ez a megnyilvánulása akkor és ott engem szó szerint és átvitt értelemben is felemelt. Az ember a rágalmakkal szemben lényegében védtelen, különösen, ha ilyen jól koreografált a támadás.

A jegyvisszavásárlós akció szerinte sikertelen volt, tucatnyi “felheccelt” ellentüntető hőbörgött csak. Arra a kérdésre, hogy melyik szponzor támogatta, hogy december 17-én az egész Budapest Sportarénát kibérelve koncertezzen,

az a válasz érkezik, hogy az ő szponzora a közönség.

Ákos tehát tőkeerős, a női egyenjogúságot ekéző tavalyi kijelentései miatt mögüle kiállt Magyar Telekom helyett nincs szüksége más szponzorra, pedig jegyárakat nem emelnek, de a “világszínvonalat megcélzó hangzás-látvány” marad.

Ákos beszél arról, hogy nem váltott még mobilszolgáltatót, hogy helyreigazításra kötelezett médiumot, ami aztán gyalázta az egyik dalát, és hogy persze az az igazi elégtétel, hogy idén eddig összesen 120 ezer ember előtt koncertezett.

Az Átölel című “költői szépségű dal” (idézet a kérdésből) pedig a női princípiumról szól Ákos szerint, ez korábbi, mint “a rágalomhadjárat”. Arra a kérdésre, hogy tart-e szünetet 2017-ben, inkább a jövő év kihívásainak felsorolásával válaszol, se nem cáfolva, se nem elismerve azt. A rajongóknak nagy öröm lehet még a hír, hogy Ákos lepacsizott egy étteremben a Szárnyas fejvadászt Magyarországon forgató Ridley Scott rendezővel is, miután pezsgőt küldött neki egy étteremben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik