Közélet
Budapest, 2012. március 14.
Kovács Ákos elõadómûvész, zeneszerzõ mutatja az elismerést, miután  átvette a Kossuth-díjat Schmitt Pál köztársasági elnöktõl a Kossuth- és Széchenyi-díjak, valamint a Magyar Érdemrend kitüntetéseinek ünnepélyes átadásán, az 1848-49-es forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából a Parlament kupolacsarnokában.  Az államfõ mellett Orbán Viktor miniszterelnök (j2) és Kövér László, az Országgyûlés elnöke (j) áll.
MTI Fotó: Kovács Tamás

Ákos sorosozva hangol és válaszol egy nyolcadikos kérdésre

24.hu
24.hu

2016. 09. 30. 09:34

A Kossuth-díjas dalszerző, énekes szerint erőszakkal, komoly anyagi, politikai eszközökkel zajlik Európa részbeni iszlamizációja.
Korábban a témában:

Kovács Ákos szerint fontos elmenni a népszavazásra, még ha ügydöntő ereje nincs is. A Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában ezt meg is indokolta.

Ez egy fontos jelzés volna azoknak a saját választási csoportjaiktól teljesen elszakadt brüsszeli bürokratáknak, hogy szegények hiába próbálják a valóságot hozzáidomítani az ideológiához, ez nem fog menni.

Nem kétséges, hogy a menekülők között segítendők is vannak, de figyelemreméltó, hogy ezek az emberek egyszerre indultak el, egy irányba, miközben egy kataklizma után egy országból az emberek a szélrózsa minden irányába menekülnek, és valószínűleg nem fizetnek sok ezer embercsempészeknek – tette hozzá.

Kovács Ákos a migrációt nagyon súlyos gondnak nevezte, mert ezek az emberek a hódítás szándékával jönnek, úgy is viselkednek, mint a hódítók.

Mindnek a kezében ott zizeg egy Soros György Open Society Foundations által nyomtatott kis brosúra, hogy merre kell menni, mik a fő irányok.

 

A dalszerző úgy vélte, erőszakkal, nagyon komoly anyagi és politikai eszközökkel Európa részbeni iszlamizációja zajlik, és ebben a menekültek áradata csak egy eszköz. Rövid távon lehet manipulálni az embereket, félrevezetni a szavazókat, különösen egy olyan egyenirányított médiakonglomerátumban, amilyen Németországban működik, de ez előbb-utóbb megszüli a maga ellenkező pólusú erejét.

Három kérdés

Ki akarja ezt megvárni? – tette fel a kérdést az énekes. Ki akarja megvárni, míg Európán belül összecsapások lesznek azok között, akik egyetértenek a migráció kezelésében és azok között, akik nem, vagy a migránsok és a migrációellenesek között? Miért kell felvonulási területet csinálni Európából? Mert teljesen egyértelműnek látszik, hogy ezen dolgoznak.
Helyzetértékelésében az énekes kitért arra is, mennyire örül annak, hogy ez a Kárpát-medencét nem érinti. Azt mondta, azért, mert itt másképp látják a kérdést, mint tőlünk nyugatabbra, talán azért, mert ez a térség megtapasztalta a diktatúrát, és ezért a diktatúra jeleire érzékenyebb. És azért is,
mert nem voltunk gyarmattartók, soha nem más vérén építettük fel a hazánkat és a házunkat.
Mint korában megírtuk, korábban nagy vihart kavart egy nyolcadikos tankönyv, amely egy Orbán-beszéd alapján arról kérdezte a diákokat, miért kell egy volt gyarmattartó országnak másként viselkednie a migránsokkal.
vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Fotó:24.hu/Karancsi Rudolf
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.