Belföld

Késsel fenyegette az utasokat a 4-es metrón – videó

Amikor leszállították a balhézó fiatalt, már azt állította, hogy az utasok fenyegették őt.

Keresik a rendőrök azt a fiatal férfit, aki késsel fenyegette az utasokat a 4-es metrón. Az internetre felkerült videó tanúsága szerint a görkorcsolyás férfi azért balhézott, mert rászóltak, hogy ne jojózzon másokat zavaróan.

Hát mi van geci, komolyan meg kell szurkálni az embereket? Ne játsszak a saját jojómmal, miért, az arcába dobáltam?

– kérdezte, majd amikor megkérték az utasok, hogy fejezze be a balhét, azt mondta, hogy „szólásszabadság van”. Azzal is fenyegetőzött, hogy

amelyik közelít, egyből úgy nyakon szúrom, hogy itt vérzik el,

amire egy nő azt mondta, meg kell nyomni az SOS gombot. Ekkor némileg visszakozott, azt mondta, tok van a késen, és eltette, de tovább fenyegetőzött, például azzal, hogy aki hozzányúl, annak eltöri az állát.

Végül az egyik megállóban a videózó utas biztonsági őrt hívott, aki leszállította a fenyegetőzőt. Ekkor már tagadta, hogy kést vett volna elő, és azt állította, hogy az utasok fenyegették őt.

A XI. kerületi rendőrkapitányság garázdaság gyanújával indított eljárást. Azt kérik, hogy aki a fenyegetőző férfit felismeri, illetve információval rendelkezik hollétéről vagy az esettel kapcsolatban, az jelentkezzen a következő elérhetőségek valamelyikén:

  • a +36 20 429 0939-es telefonszámon,
  • a 107 vagy 112 központi segélyhívón, vagy
  • az ingyen hívható +36 80 555 111-es Telefontanú vonalon, ahol névtelensége megőrzése mellett tehet bejelentést.

metrón balhézó utas

Ajánlott videó

Olvasói sztorik