Belföld

Felfüggesztettet kapott a férfi, aki megütötte és leköpte G. Fodort

Garázdaság vétségében és becsületsértés vétségében találták bűnösnek azt a férfit, aki tenyérrel hátulról fejen ütötte G. Fodor Gábort egy óbudai plázánál. A Fővárosi Főügyészség tájékoztatása szerint a bíróság hat év fogházbüntetést szabott ki gyorsított eljárásban, amelynek végrehajtását két évre felfüggesztették.

Az ügyészség részleteket is közölt az esetről. Eszerint az 57 éves férfi III. kerületi bevásárlóközpont parkolójában vette az internetes portál főszerkesztőjét, aki egy kolléganőjével együtt a munkahelyére tartott. Utánuk eredt és – a közleményben nem névvel említett – G. Fodort egy, a hozzá kapcsolható internetes oldalon korábban megjelent cikk miatt trágár szavakkal illette, majd hátulról tenyérrel fejen ütötte.

“A sértett ekkor közölte a támadóval, hogy fel fogja jelenteni a rendőrségen, aki ennek ellenére a szitkozódást tovább folytatta, majd még egyszer hátulról, tenyérrel fejen ütötte, illetve egy alkalommal leköpte a sértettet” – írják.

A férfi egyebek mellett azt nyilatkozta korábban a Magyar Nemzetnek, hogy ha tényleg megverte volna G. Fodort, kiskanállal szedik össze.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik