Belföld

Feljelentést tett a Jobbik az óbudai polgármester ellen

Bús Balázst próbálja bemártani a Jobbik a Vizovicki-ügyben, szerintük tanúvallomások igazolják, hogy ingyenpiát kapott a diszkócsászártól.

Azt állítja a Jobbik, hogy a III. kerületi fideszes polgármester, Bús Balázs állítólag Vizoviczki László VIP-szobáiban “dorbézolt“. A párt szerint ki kell vizsgálni az ügyet, ezért az eddigi dokumentumokat csatolva feljelentést tesznek Bús ellen.

A perbe fogott, szórakozóhelyek sokaságát a vád szerint nem tisztán működtető Vizoviczki állatólag rendszeresen vendégül látta a helyeken lévő VIP-szobákban Búst és helyettesét, Puskás Pétert, illetve az önkormányzat több, vezető beosztású dolgozóját a párt szerint. Vizovicki vallomása szerint Búsék ingyenesen fogyaszthattak a klubokban. Szerintük erős a gyanú,

hogy Bús Balázs nem politikushoz méltóan viselkedett, az pedig, hogy elfogadott-e bármilyen juttatást, és ezért ő adott-e valamit cserébe, olyan súlyos kérdés, amit mindenféleképpen ki kellene vizsgálni.

A Szilágyi György országgyűlési képviselő által jegyzett közleményben azt írják, jobb lenne, ha az ügyészség nem falazna a fideszeseknek, hanem kinyomoznák, milyen szerepet játszottak fideszesek a Vizovicki-birodalom kiépítésében.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik