Belföld

Egymilliót érnek a rablók

Ennyit kaphat a nyomravezető.

Egy egri rablás elkövetőit keresi a rendőrség. Az ismeretlen tettesek még június 2-án 13 óra 55 perc körül mentek be egy belvárosi üzletbe. Az eladóktól pénzt követeltek, majd a Jókai út felé távoztak.

Most a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője

nettó 1 000 000 forint díjat ajánlott fel a nyomravezetőnek.

A pénzt az kaphatja meg, aki az elkövetővel kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelméről intézkedik, a nyomravezető személyét bizalmasan kezelik. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság fenntartja, annak közzététele után a jelentkezés elkésett.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen telefonon az éjjel-nappal hívható – külön e célra használt –  06 20/776-8112-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 107 vagy 112 központi segélyhívók valamelyikén, vagy a „Telefontanú” 06-80/555-111 zöld számán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik