Belföld

Halálos fenyegetést kapott a Tescós rabló családja

Életveszélyesen megfenyegették a tescós rabló néven elhíresült, jelenleg is rács mögött lévő férfit és családját. A Blikk azt írja, egy héttel ezelőtt kézbesítette a postás a levelet S. Péter párjának. Az állt benne, hogy a férfi ne mártsa be tár­sait, ne tegyen rájuk terhelő vallomást. Különben baj érheti a családot, vagy éppen a tescóst, miközben valamelyik tárgyalására szállítják. A fenyegető pontosan tudta, hogy és mikor kell megtámadni őt és hozzátartozóit.

„Egyelőre szándékosan nem a férjed anyját kerestük meg. És szándékosan nem kezdeményeztünk találkozót Inárcson a szüleidnél…” – olvasható egyebek mellett.

Süvegest a hatóságok már meggyanúsították egy 1996-ban elkövetett pénzszállító autó kirablásával, de egy másik bűncselekményben is bíró előtt állt, akkor Kalocsán egy házaspárt otthonában támadtak meg. A leghírhedtebb azonban a 2005-ös, Tesco áruház parkolójában végrehajtott, pénzszállító autó elleni rablási kísérlete volt.

“Nem vagyok ijedős típus, a fokozott védelem és a golyóálló mellény nem az én ötletem volt. De a családomat féltem” – mondta a lapnak a bíróság folyosóján a bilincsben, golyóálló mellényben elővezetett férfi. Felesége feljelentést tett a rendőrségen.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik