Belföld

Terrorelhárítók mentek a gödöllői benzinkúton őrjöngő férfiért

Szomszédja szerint egyébként nagyon rendes ember, de nem szedi a gyógyszereit.

A terrorelhárítók mentek egy gödöllői benzinkútra, hogy elfogják az ott őrjöngő férfit, aki robbantással fenyegetőzött – írja a Blikk.

A férfi vasárnap délután jelent meg a benzinkúton, ahol a lánya dolgozott. Kést vett elő, és a személyzettel közölte: azonnal menjen ki mindenki, mert öngyilkos lesz. A rémült dolgozók teljesítették a kérését, de közben a rendőrséget is értesítették.

Az őrjöngő férfi ezután meggondolta magát, letette a kést, és benzint vett magához. Azt kiabálta, hogy felrobbantja a benzinkutat. A kiérkező rendőrök sikertelenül próbálták lebeszélni, így értesítették a Terrorelhárítási Központot. A kommandósok egy gumilövedékkel ártalmatlanították.

A mentők pszichiátriára vitték a férfit. Egy szomszédja azt mondta: nem lepték meg a történtek. Szerinte a férfi egyébként nagyon rendes ember, de nem szedi a neki felírt gyógyszereket, ezért sokat „cirkuszol”. Többször kihívták már rá a rendőrséget, de nem történt semmi, most azt remélik, hogy meggyógyítják. (A fenti kép illusztráció)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik