Belföld

Kábult lányokat találtak a Balaton Sound fellépőinek öltözőjében – Újabb részletek

Bár nagyon rosszul voltak, nem kerültek teljesen magatehetetlen állapotba azok a lányok, akikre a fellépők öltözőjében találtak rá szombat este a Balaton Soundon – értesült a 24.hu. Úgy tudjuk, a takarítók segítségével ugyan, de saját lábon sikerült kitámolyogniuk a vécébe, ahol meghánytatták őket.

Információink szerint a szervezők azonnal keresni kezdték a zenekart – DVBBS-t – de nem találták őket sehol, gyanították, hogy már útnak indultak. Mire az együttes a reptérre ért, az egyenruhások már ott voltak, így sikerült megakadályozni, hogy felszálljanak a gépre.

A rendőrség az eset kapcsán közleményt adott ki, ebben azt írták, hogy négy, a fesztiválon részt vevő külföldi férfit állítottak elő, miután a ruházatuk átvizsgálásakor kábítószergyanús anyagra bukkantak. „Hármuk esetében a kábítószergyorsteszt pozitív eredményt jelzett, így őket  a nyomozók kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként, egy személyt pedig tanúként hallgattak ki” – közölték. Mindannyian szabadlábon védekezhetnek.

A Blikk írt arról, hogy a zenekar tagjait gyanúsítják. Úgy tudjuk, hogy a testvérpár néhány órát a fogdán töltött, mielőtt elmehettek. Hogy ki a harmadik gyanúsított, egyelőre nem derült ki.

Továbbra is úgy tudni, hogy a lányok szintetikus kábítószertől lettek rosszul, de már mindketten jól vannak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik