Belföld

Nőket futtatott és kitartatta magát velük a kecskeméti férfi

Őrizetbe vettek a kecskeméti rendőrök egy férfit, aki a gyanú szerint éveken át szervezte több nő “prostitúciós tevékenységét”, a pénzből pedig, amit kerestek, kitartatta magát. A nyomozás adatai szerint a 39 éves gyanúsított 2014 óta élt ebből, az örömlányok között volt az élettársa is. A szolgáltatásokat interneten hirdette, ő vitte a nőket a vidéki címekre, illetve bérelt egy lakást is Kecskeméten, hogy fogadni tudják a kuncsaftokat. A bevételt – vagy a jelentős részét, vagy a teljes összeget – a férfi tette el, ebből fedezte a kiadásait.

A nyomozók szerdán összehangolt akciót szerveztek, hogy elfogják a futtatót, illetve egyszerre három helyszínen tartottak házkutatást Kecskeméten. Ezalatt – egyebek mellett – pénzt, elektronikai eszközöket, tablettákat és kábítószergyanús anyagot találtak illetve foglaltak le.

A férfit elkapták, jelenleg őrizetben van és kezdeményezték előzetes letartóztatását – tájékoztatott a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság. Kerítés és kitartottság miatt folyik eljárás ellene.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik