Belföld

Hozzávágta a széket a bíróhoz a csepeli férfi, mert félrehallotta az ítéletet

A lányát védő apa a bíróságon félrehallotta az ítéletet, melyben felmentették. Rátámadt a bíróra, azonnal őrizetbe vették.  Így akár 8 évet is kaphat.

Előbb egy széket, majd egy asztalt akart hozzávágni a bíróhoz egy férfi ítélethirdetés közben a csepeli bíróságon, annyira dühös lett amiatt, hogy börtönbe akarják küldeni. Egyébként nem akarták, félrehallotta a döntést. Csak annyit “nyugtázott”, hogy hat hónap börtönnel sújtották, azt már nem, hogy a büntetését felfüggesztették.

A Blikk azt írja, azonnal őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását. Akár nyolc évet is kaphat, hiszen azzal, hogy felkapott egy asztalt, szinte felfegyverkezett. “Megengedhetetlen magatartást tanúsított ügyfelem, ezt már vélhetően ő is belátta. Sajnos a védencem úgy érezte, igazságtalan ítéletet kapott – mondta Lichy József ügyvéd.

A férfi azért került bíróság elé, mert megrángatott és megfenyegetett egy gyereket.  A kislányát folyamatosan zaklatták és bántalmazták társai az iskolában. A szülők többször bent voltak az intézményben, kérték a tanárokat, hogy segítsenek, mert a gyerekük sírva jön haza. Az apa szerint azonban nem történt semmi, a kislányt továbbra is zaklatták a fiúk. Egyik nap végül bement az iskolába, és meglátta az egyik fiút és utánament a WC-be. Az eset után a gyerek szülei is feljelentést tettek, így került az ügy a csepeli bíróságra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik