Belföld

Tornazsákot adott áldozatának a csömöri pedofil

pedofil (Array)
pedofil (Array)

A Budapest Környéki Törvényszéken szerdán indul annak a férfinak a büntetőpere, akit nevelése, felügyelete, gondozása alatt álló, tizenkettedik életévét be nem töltött személy sérelmére folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak bűntettével és más bűncselekményekkel vádolnak. A Bors a vádirat alapján számolt be felkavaró részletekről.

Az ügyészség szerint K. P. 2006-ban elvitte az unokahúgát egy csömöri játszótérre, ott ismerkedett meg az 1998-as születésű, akkor nyolcesztendős F. K.-val, aki akkor az édesanyjával tartózkodott ott. Később többször is találkoztak a játszótéren, 2008 áprilisában pedig a férfi 20-30 percre egyedül maradt a játszótéren a kislánnyal, csókolóztak, simogatták egymást, majd M. P. a gyermek nemi szervét simogatta. 2011-ben közösült az akkor már 12. életévét betöltött lánnyal, egy színes tornazsákot adott neki ajándékba. 2013 novemberéig, általában további ajándékokért cserébe újból közösült a lánnyal, akiről az aktusok után képeket is készített.

A férfi egy kolléganője 2004-es születésű lányával 2010-ben ismerkedett meg, a gyermeket többször is a gondjaira bízták. A vádirat szerint a férfi „fokozatosan szexuálisan is közeledni kezdett a sértetthez, általa erotikusnak tartott pózokba állította be és fényképezte. 2014 augusztusától kezdve, több alkalommal szexuális vágy felkeltésére alkalmas játékokat játszott”. A lap szerint azt egyelőre nem tudni, hogy a férfi hogyna bukott le és azt sem, hogy hány áldozata lehetett az évek alatt.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik