Belföld

Iszonyú perpatvart csapott a konditeremben, mert nem látta magát a tükörben

Vádat emeltek két mezőtárkányi testépítő ellen. A nézeteltérésük során seprűnyél és balta is előkerült.

Vádat emelt a Füzesabonyi Járási Ügyészség két testépítő ellen, akiknek nézeteltérése keményen elfajult.

Az ügy azzal kezdődött tavaly novemberben, a mezőtárkányi konditeremben, hogy az egyik vádlott nem látta magát a tükörben a másiktól. Ezen annyira feldühödött, hogy kétszer is feldöntött egy fekvőpadot. Dulakodni kezdtek, ököllel ütötték egymás vállát és arcát. Ezután az elsőrendű vádlott egy tízkilós súlyzót vágott hozzá a másik férfihoz, majd egy kétméteres emelőrúddal próbálta leütni, de ő végül kiszaladt az edzőteremből.

Ezután az elsőrendű vádlott is távozott, de nem sokkal később visszatért egy baltával. Mivel ellenfelét nem találta, annak az öltözőben talált holmiját hasogatta szét, a kabátjában talált értéktárgyakat kivitte az utcára és ott szétszórta azokat.

Másnap délelőtt a két vádlott megint találkozott az edzőterem közelében. Az elsőrendű vádlott folytatni akarta a verekedést. Ököllel beütötte a másodrendű vádlott autójának bal első ablakát és letörte a visszapillantó tükröt, majd elővett egy seprűnyelet, amellyel rátámadt az autóból kiszálló férfira. A botot kettétörte és hegyes végével próbálta megszúrni az ellenfelét. Ebből újabb verekedés lett, ami a közeli árokban ért véget.

Az elsőrendű vádlottat két rendbeli, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettével, és ezzel halmazatban súlyos testi sértés bűntettének kísérletével, társát pedig garázdaság vétségével vádolják. Az ügyészség a vádiratban indítványozta, hogy a két hónapra előzetes letartóztatásba helyezett elsőrendű vádlottra felfüggesztett börtönbüntetést, a másodrendű vádlottra pedig pénzbüntetést szabjanak ki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik