Belföld

Kiskőrösi csecsemőgyilkosság – újabb részletek

Újabb részletekre derült fény a kiskőrösi csecsemőgyilkossággal kapcsolatban. Az anyát – aki a szülés után nem sokkal életét vesztette – dolgos, rendszerető asszonyként ismerték. Imádta 15 éves lányát, akit egyedül nevelt. Tartós kapcsolata azonban nem volt. Gyermekével és idős édesapjával élt egy háztartásban, azt, hogy terhes, nem sejtette senki: sem a családja, sem lakókörnyezete, sem munkatársai, ahogy ismerősei sem.  Nem beszélt sem orvossal, sem védőnővel.

Az orvosszakértő elsődleges megállapítása szerint a baba 3,8 kilogrammal, egészségesen, élve született. Az újszülött kislány halálát fulladás okozhatta, miután – amit eddig is tudni lehetett – a nő nejlonzacskóba tette, majd takaróba csomagolta és a ház fürdőszobájában a mosógépbe rejtette – írja a Zsaru magazin.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a mentők értesítették a rendőrséget július elsején – éjjel fél 12 kor – hogy egy kiskőrösi házból egy nőt visznek kórházba. Ekkor már erősen vérzett, kommunikálni nem tudott. A lánya hívott mentőt hozzá. A vizsgálatok szerint az asszony néhány órával korábban szülhetett, ám a babát nem találtak a helyszínen. Egyenruhások érkeztek a helyszínre, ők találták meg a pici elrejtett holttestét.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik