Belföld

Bakondi után a rendőrség is beszámolt a pakisztáni késes rablóról

Egy 19 éves lányra támadt a 20 éves pakisztáni férfi.

 

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az állami hírtévében azt mondta, az eset pénteken történt, a férfi elvette a lány telefonját, pénzét. Az esetet a kamerák rögzítették, ezért az elkövetőt a rendőrség elfogta. (Minderről egy ideig hiába kerestük a hírt a rendőrség honlapján -a szerk.)

Bakondi György azt mondta, a pakisztáni állampolgárt korábban a határon fogták el tiltott határátlépésért, majd menekültkérelmet nyújtott be. Azt elutasították, ez ellen fellebbezett, hat hónappal később pedig Bicskére került, onnan érkezett Budapestre. A főtanácsadó szerint feltehetően a továbbutazásához akart pénzt szerezni.

Ebből az esetből is az látszik, hogy a migránsok “közterületi működése” sokszor a törvényességbe ütközik Európa-szerte -tette hozzá.

Később megjelent a hír, a police.hu-n is, “Migráns rabolt” címmel. Abból az derül ki, hogy “egy nap alatt elfogták a rendőrök a rablással gyanúsított pakisztáni férfit”, aki csütörtökön éjfél előtt pár perccel egy késsel fenyegette meg a 19 éves nőt, aki átadta értékeit, mobiltelefonját, fülhallgatóját, pénztárcáját.

A férfit a józsefvárosi rendőrök pénteken este fél hétkor a II. János Pál pápa téren elfogták, őrizetbe vették és indítványozzák előzetes letartóztatását.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik