Belföld

Idős nőt molesztált egy ismeretlen férfi Esztergomban – Fantomképen a támadó

Nyomravezetői díjat ajánlott a rendőrség az esztergomi erőszak ügyében. Kétszázezer forintot fizetnének annak, aki segít azonosítani az ismeretlen férfit.

A támadás még április 13-án – este 8 óra körül – történt Esztergom-Kertvárosban. A férfi földre lökte a 69 éves asszonyt, majd – ahogy a rendőrség fogalmaz – szexuálisan zaklatta őt. A történtek után a nő táskájával hagyta el a helyszínt.

A támadó 25-30 év körüli, 160-170 centiméter magas, vékony testalkatú. Szürke kötött sapka volt rajta. Grafika készült róla.

esztergomi erőszakoló
police.hu

A rendőrség emlékeztet: A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság fenntartja.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06/34-517-777-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy írjon a komarommrfk@komarom.police.hu  e-mail címre.

 

A díjkitűzés annak visszavonásáig érvényes, de legkésőbb 2016. november 19-én hatályát veszti.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik