Belföld

Éhen halt gyöngyösi kislány: megszólalt az anya volt élettársa

Sokszor írtunk már a gyöngyösi kislányról, akit szándékosan éheztethették halálra a szülei. A Pesti Srácok oldalán megszólalt az éheztető anya, Médea volt élettársa. Attila elmondta, közös gyerekük Kende két évesen mindössze 7,8 kilós volt, mert anyja állandóan azt terjesztette róla, hogy beteg. Később kiderült, a kisfiú teljesen egészséges. Attila szerint előre lehetett tudni, hogy a nő egyszer meg fog ölni egy gyereket.

Az apa elmondta, volt élettársa

mielőtt orvoshoz vitte a gyereket megrázta, hogy tüneteket lássanak Kendén.

Az anya mindenkivel megpróbálta elhitetni, hogy a kisfiú beteg.

Attila szerint a nőnek kiváló kapcsolatai voltak, és zseniálisan keverte a lapokat, szerinte közös fiuk csak azért kellet Médeának, hogy ne kelljen börtönbe mennie.

A férfi szerint a nő lusta volt, nem csinált semmit, csak amikor egy orvos ment hozzájuk, akkor mindig eljátszotta a törődő anyuka szerepét. Médea állítólag azt hazudta a halálra éheztetett Kiarráról, hogy nyitott szívvel született, ezért nem hordja sétálni és ezért nem fejlődik, írja a lap.

Attila hozzátette,

amikor meghallottam, hogy Kiara meghalt rögtön az jutott az eszembe, amit a barátaim mondogattak nekem, hogy addig nem nyugszik, amíg meg nem öli a gyerekét. Most sikerült neki.

Azt még nem tudja, hogy fogja ezt közös gyereküknek elmondani, mert a fia nagyon szereti anyját, annak ellenére, hogy ő egy cseppet sem törődik vele.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik