Belföld

Megszállták az Erzsébet hidat a taxisok

Kedd van, tüntetnek a taxisok. 8 órától korlátozásokra kell számítani a Hősök tere-Dózsa György út-Thököly út-Rákóczi út-Kossuth Lajos utca-Erzsébet híd-Szent Gellért rakpart-Erzsébet híd útvonalon.

9 órától az Erzsébet híd Pestre vezető oldalán kell sávlezárásra számítani, egészen 14 óráig, írja a BKK.

Miközben a taxisok tüntetnek, a parlament előtt már ott a javaslat, aminek alapján beszüntetnék itthon az Ubert.

Galéria

A Főtaxi most sem

Szerkesztőségünkbe eljuttatott közleményében a Főtaxi azt írja, ők változatlanul a  parlamenti döntéshozatalban látja az engedély nélküli személyszállítás problémájának megoldását, ezért ismételten arra kérik a taxisokat, hogy ne vegyenek részt a mai, budapesti demonstráción.

„A társaság álláspontja szerint az újabb megmozdulás – amellett, hogy ingyen reklámot jelent az engedély nélküli fuvarszervezőknek -, sem Budapest lakosságának, sem a taxistársadalomnak nem áll érdekében, hiszen amellett, hogy indokolatlan közlekedési fennakadásokat okoz, súlyosan rontja a taxisok társadalmi megítélését is.

Ennek megfelelően a társaság – a korábbiakhoz hasonlóan – ezúttal sem támogatja semmilyen formában a taxisoknak csak egy szűk csoportjához köthető demonstrációt, és zavartalanul nyújtja szolgáltatását annak ideje alatt is.”

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik