Belföld

Nem olcsó Mészáros kávéja

Megnyílt legújabb étterme és szállodája az M1-es mellett.

Mészáros Lőrinc építőipari vállalkozásán keresztül jutott az étteremhez és a hozzá tartozó félkész szállodához, amely az M1-es sztráda Budapest felé vezető oldalán, az Óbarok pihenőnél található. A Magyar Narancs ismerteti, miként került a több mint 5,4 hektáros terület a rajta található ingatlanokkal a felcsúti polgármester cégéhez, de azt nem sikerült a hetilapnak kiderítenie, mennyiért.

A hetilap a hétfői nyitás után már tesztelte is a Szekér Csárdát, és elismerően ír a felújításáról. Az étterem az autópályák pihenőiben megszokott vendéglátóhelyeknél jóval impozánsabbra sikerült. Fotók ezt azért nem bizonyíthatják, mert az üzletvezető a fotóstól azt kérte, mivel magánterületről van szó, ne készítsen képeket.

Készült viszont fotó a számláról, amely alapján a Magyar Narancs újságírója úgy vélte, a hely nem olcsó, mivel egy Café Latte majdnem ötszáz forint, és szervízdíjat is külön számolnak fel. Közben a Quaestor-károsultak már azért aggódnak, mert Mészáros Lőrinc üzleti körének érdekeltségébe kerülhet a cég zárolt vagyonának részét képező mátraházi Lifestyle Hotel Mátra, csakúgy, mint az egerszalóki Saliris hotel is.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik