Belföld

Téglával verhették agyon az izraeli utazót

Azt hitte Ofir Gross, hogy vendégszerető emberek hívják meg magukhoz, de a tettesek agyonverték őt laptopjáért és mobiljáért.

Ingyen szállás reményében sétálhatott a halálba az izraeli Ofir Gross, akit két fiatal megölt Tiszakécskén – írja a Blikk. A világutazó férfi a környéken járva nem akart valami drága szállóra menni, inkább megüzente haza, a szüleinek, hogy elmegy egy magyar sráchoz, aki felajánlotta neki a kanapéját.

A lap szerint a 21 éves N. Károly ajánlotta fel a couchsurfinget Grossnak, majd bűntársával S. E.-vel álmában gyilkolhatták meg őt, téglákkal verve agyon a szerencsétlen utazót. A gyilkosság után elvették az értékeit, a mobilját és laptopját, amit eladtak. A ház egyik szobájában, némi törmelék alá rejtették el a testet. Végül egy nő segített a nyomozásban, aki látta az eltűntként nyilvántartott férfit egy hotel halljában sörözni.

Úgy tudni, N. Károly anyja Olaszországban él, őt nevelőszülők nevelték fel apja bebörtönzése miatt. Az izraeli srácról úgy tudni, Budapestről Debrecenbe akart utazni, egy hete vesztették el vele a kapcsolatot. A szülők már elindultak Magyarországra a holttestért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik