Belföld

Színes bőrű fiatalt rugdosott meg a kopasz férfi a buszon

A támadó üldözte kiszemeltjét.

Egy színes bőrű fiatalembert vert meg a napokban egy férfi a 291-es buszon – értesült a 24.hu. Úgy tudjuk, a támadásnak nem volt előzménye, ok nélkül történt.

A rendőrség hétfőn felhívást tett közzé, miszerint keresik a támadót. Az esetről csak annyit közöltek, hogy ” az ismeretlen elkövető 2016. április 30-án 21 óra 45 perckor a Budapest II., Margit híd budai hídfőjénél lévő villamosmegállóban a sértettet megrúgta, majd üldözni kezdte és a 291-es jelzésű buszon bántalmazta”. Garázdaság vétsége miatt indult eljárás az ügyben.

Úgy értesültünk, a fiatalember a földre került, és angolul kiabált segítségért.

A támadóról kép készült, a rendőrök továbbra is keresik:

29-es busz támadás

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-346-1800 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy írjon a 02rk@budapest.police.hu e-mail címre.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik