Belföld

Drogmámorban ölhették meg Tiszakécskén az izraeli férfit

Az egyik fiú nemrég szabadult a börtönből.

Jól ismerik a rendőrök a 40 éves izraeli férfi megölésével gyanúsított fiúk egyikét. A 21 éves kocséri fiú a helyiek szerint nemrég szabadult a börtönből, visszaesőnek számít. Legutóbb betörésért ült. Egyik ismerőse úgy tudja, rákapott a kábítószerre.

Nem is tudták még kihallgatni a rendőrök, olyan állapotban vitték be. Amúgy teljesen normális gyerek. Például amikor befejezte az iskolát, megköszönte a nevelőszülőjének, hogy felnevelte, ha már a saját anyja eldobta magától. Kapott egy kis házat itt a faluban a nevelőszülőjétől, de nem élt ott már jó ideje, hanem egy tanyán lakott a Bács-kiskuni Tiszakécskén, ott háborítatlanul tudott drogozni – mondta el az ismerős.

A férfi eltűnéséről múlt héten számoltunk be. Utoljára múlt hét előtti vasárnap, kora délután látták egy tiszakécskei étteremben. Vasárnap reggel már arról írtunk, hogy Tiszakécskén megtalálták a holttestét. Gyilkosság történt, két embert el is fogtak a bűncselekménnyel összefüggésben, egy 19 és egy 21 éves fiút. A Jerusalem Post vasárnap délután azt írta: az izraeli hatóságok megerősítették, hogy holtan találták meg azt az izraeli férfit, aki Magyarországon tűnt el. A negyvenéves áldozat a lap szerint turistaként érkezett Magyarországra azután, hogy befejezte orvosmérnöki tanulmányait. Eltűnése előtt három nappal jelentkezett utoljára.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik