Belföld

Kábult volt a lány, akit megerőszakoltak a Balaton-parton

Nem volt tudatánál az a lány, akit megerőszakoltak Keszthelyen, a Balaton-parton. A Blikk szerint nem emlékezett arra, hogy mi történt vele. A lap azt írja, éppen a barátjával szeretkezett, amikor a három fiatal odament hozzájuk.

Az egyik gyanúsított apja nyilatkozott a Borsnak. “Először is had szögezzem le, nem ilyennek neveltem a fiamat, mélységesen együttérzek a lánnyal és a családjával. Biztos vagyok benne, hogy a fiam és a barátai ittasak voltak, valamilyen megnyitó ünnepségre mentek, gondolom, sok italt fogyasztottak. Hangsúlyozom, a fiam nem vett részt a szexuális cselekményben. Van munkája, sosem volt még egy szabálysértési ügye sem. Egyelőre nem tudtam beszélni vele, a rendőrök sem mondanak semmit, így nem tudom, hogy pontosan mi történt” – mondta.

Ahogy arról beszámoltunk, az ügyészség a napokban közölte, hogy előzetes letartóztatásba került három garabonci fiatal, akik a hétvégén Keszthelyen rátámadtak egy párra és egyikük megerőszakolta a védekezésre képtelen 17 éves lányt. A Zala Megyei Főügyészség szóvivője akkor azt mondta: a fiatalok szombatra virradóra a strand közelében, egy félreeső helyen tartózkodtak, amikor a 27 éves és két 21 éves gyanúsított rájuk támadt. Először felajánlották, hogy készítsenek „pornóvideót”, de a pár tiltakozott, ezért az egyik támadó megverte és elkergette a fiút. Társa ezután megerőszakolta a lányt, aminek az vetett véget, hogy a fiú időközben rendőrökkel tért vissza.

Tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére, akaratnyilvánításra képtelen állapotát kihasználva elkövetett szexuális erőszak miatt indult eljárás az ügyben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik