Belföld

11 hónapos kisfiút kényszerített orális szexre az 52 éves férfi, tettenérték

Szerdén kezdődik a Miskolci Törvényszéken az 52 éves F. János elleni per, a férfit tizenkettedik életévét be nem töltött személy sérelmére erőszakkal elkövetett szexuális erőszak bűntettével vádolja az ügyészség – számolt be a Bors. A férfit 2015 szeptemberében vette őrizetbe a rendőrség, az ügy részleteiről Dr. Gyurán Ildikó tájékoztatta a napilapot.

A törvényszék sajtótitkára elmondta: a vádairat szerint 2015 szeptemberében a kisfiú édesanyja és nagymamája, valamint F. János együtt indultak a Bánszállás telepen található lakásukból a buszmegállóba azért, hogy Ózdra utazzanak. A férfi félútról visszafordult, visszament a házba, ahol a kisfiú édesanyjának a testvére és annak sógornője, valamint a 11 hónapos gyermek tartózkodtak.

Amikor a gyanúsított egyedül maradt a kisfiúval, ülő helyzetbe állította a babakocsit, elé állt, és a gyermekkel szexuális cselekményt végzett, amely körülbelül 1–1,5 percig tartott

-közölte a lappal a törvényszék munkatársa. A Bors úgy tudja, hogy F. Jánosra a gyermek egyik rokona nyitott rá, rákiabált a férfira, azonban megijedt a későbbi gyanúsítottól és elszaladt. F. János nincsen rokoni kapcsolatban áldozatával.

Dr. Gyurán Ildikó tájékoztatása alapján elképzelhető, hogy a tanácsvezető zárt tárgyalást rendel el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik