Belföld

Halálra verhettek egy fiatalt egy ózdi gyárban – A családja szerint csak a felmondását akarta elintézni

Többen azt állítják, hogy olyan erős behatások érték a testét, hogy egyik szerve leszakadt.

Csak a felmondását ment intézni a a General Electric ózdi gyárába az a fiatal, akit vélhetően halálra vertek. A boon.hu csütörtökön arról írt, hogy a fiút  valószínűleg a  biztonsági őrök bántalmazták, miután ő behatolt az üzem területére. A lap szerint azt sem lehet kizárni, hogy valamilyen szer hatása alatt állt.

Az áldozat ismerősei a közösségi oldalakon azt írták: nem állt semmilyen szer hatása alatt. Vékony fiatalember volt, ennek ellenére három jól megtermett biztonsági őr fogta közre. Többen azt állítják, hogy olyan erős behatások érték a testét, hogy egyik szerve leszakadt. Ezeket az állításokat azonban egyelőre semmilyen hivatalos csatornán nem erősítették meg – számolt be a Bors. Az áldozatnak egy hónapja született meg a kislánya.

“Második alkalommal a kártyát leadta, de mindennel nem végzett, ezért ment vissza szerdán is. Nem tudom, hogy az őröknek mi volt a baja Gabival, a kollégái azonban elmondták nekünk, hogy egy üvegfalnak nyomták, földre rántották, majd hárman rátérdeltek. Utána meghalt. A családunkat az egyik dolgozó hívta fel, ő mondta el nekünk, mi történt. Sokkolt minket a hír. Gábornak egy hónapja született a kislánya, boldog ember volt. Sosem szenvedett sem­milyen betegségben, kicsit magas volt a vérnyomása. Megnéztük a holttestét, csak a feje látszódott ki a zsákból, az állán sérülést láttunk. Felfoghatatlan, hogy ez megtörténhetett, most a boncolás eredményére vá­runk” – mondta az áldozat bátyja a lapnak.

Az ügyben halált okozó testi sértés bűn­tettének gyanúja miatt folyik eljárás, egyelőre ismeretlen tettes ellen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik