Belföld

Két embert akart megölni a miskolci férfi, de nem sült el a fegyver

Miután nem sikerült megölnie volt párját és a nő új szerelmét, kezet fogott velük és elment. Elkezdődött a pere.

Több ember sérelmére elkövetett emberölés kísérlete – ezzel vádolják azt a miskolci férfit, akinek ügyét kedden kezdték tárgyalni. A vádlott két emberrel akart végezni, ügyében a Miskolci Törvényszék dönt.

A vádirat szerint a férfi féltékenységből gyilkolt volna tavaly szeptember elsején, Izsófalván. Megjelent volt párjánál és fegyvert fogott rá és barátjára, beterelte őket a lakásba és azt akarta, hogy mindent mondjanak el a kapcsolatukról. Ám amikor megpróbálta csőre tölteni a fegyvert, kiesett három töltény.

Ezt látva a pár egyik tagja elővette a mobilját és bejelentést tett a 112-es segélyhívón. Ezt a férfi észrevette, ráfogta a pisztolyt és meghúzta a ravaszt, de nem sült el. Később újabb próbát tett, ekkor a lábára célzott, de ezúttal sem történt semmi. Ettől a férfi még idegesebb lett, de most inkább ütött: kétszer, a fegyver markolatával. Ekkor ismét kiesett egy golyó.

A pár folyamatosan próbálta nyugtatni a támadót, végül meggyőzték, hogy ne fogja rájuk a pisztolyt. A vádlott ezek után kezet nyújtott, bocsánatot kért, majd elment.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik