Belföld

Terepjáró kollekció pihen Mészáros Lőrinc villájának kertjében

A Bors munkatársa felkereste Mészáros Lőrinc gázszserelőből lett polgármester, nagyválllakozó felcsúti villáját és a helyieket is kikérdezte a polgármesterről. A lap hétfői számában megjelent cikk szerint a faluban köztudott, hogy Mészáros a terepjárók nagy rajongója, kertjében öt, valószínűsíthetően felsőkategóriás járművet is megörökítettek. Az autók a szakértő által 100 és 300 millió fiorint közé taksált ingatlan kertjében egy külön erre a célra kialakított, fedett építmény alatt parkolnak.

A helyiek szerint Mészáros Lőrincet leggyakrabban egy újonnan legalább 30 millió forintot érő Mercedesben látni, a lap szerint azonban ez a jármű nem szerepel vagyonnyilatkozatában.

Nem Mészárosé, hanem a Mészáros és Mészárosé

A villa a Mészáros Lőrinc és felesége tulajdonában lévő Mészáros és Mészáros Kft. birtokában van, a Bors cikke szerint ottjártukkor tucatnyian gondozták a jelentős méretű ingatlan növényzetét. A polgármester nevén Felcsúton egyetlen ismert ingatlan sincsen.

Mészárost a helyiek ritkábban látják a polgármesteri hivatalnál, inkább cége központi székhelyén tölti idejét, amely a falu centrumában található. Mészárosbérli Orbán Viktor édesapjától azt a hatvanpusztai birtokot, amely előbb Nárcisz kutyáról, majd egy arrafelé röpködő drón lefoglalásáról lett ismert. De hogy Orbán Viktor esetlegesen ott élne, azt kollégánknak politikustársai tagadták, a miniszterelnök pedig nem reagált a felvetésre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik