Belföld

Rágerjedt már a kecske farára is a TV2 időjósa

Pénteken szúrtuk ki, hogy a TV2 honlapja által üzemeltetett Tények24 élő online adásában, az esti híradó után feltűnt egy időjárás-jelentő videó, amelyben a humorista Horváth Szilárd öblös fingások közepette magyarázta el, milyen “szelek” várnak ránk a következő napokban.

A TV2 később eltávolította a tévében nem bemutatott, csak a már említett weboldalakon látható anyagot, de a YouTube nem felejt, így negyed óra múlva valaki már feltette újra a felvételt az internetre. Íme:

Szombaton aztán felbukkant egy újabb altesti poénokkal operáló időjárás-jelentés. Ebben a parasztbácsinak öltözött Horváth a vidéki időjóslás módszereiről próbál értekezni, majd konkrétan eljátssza, hogy megkörnyékez hátulról egy “mutatós farú” kecskét. Igen, AZÉRT…

Közben ezt a videót is eltávolították, ha felbukkan valahol, akkor linkeljük. Az ominózus rész a monológból amúgy kb. így hangzott egy mekegő hangeffektet követően:

Az anyádúristenit, de mutatós példány vagy! (…) Mutasd csak a farod! (…) No, gyere csak ide!

Mutatunk egy képet is hozzá, tessék elképzelni:

kecske

Mi általában értjük a humort, és kötekedni sem nagyon akarunk, mert ízlések és pofonok ugye. (Bár abban talán egyetérthetünk, hogy a tegnapi fingós videó botrányosan rossz és émelyítő.)

De ez esetben is kénytelenek vagyunk feltenni a kérdést: ez önök szerint vicces? Válaszokat a hozzászólásoknál várjuk.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik