Belföld

Aki ezt az időjárást adásba engedte a TV2-nél, az nem normális

Rottyant erős poénnal támad Andy Vajna csatornája, reméljük nem a Tények híradósának szánták a gusztustalan fingós időjárás-jelentést.

Adam Sandler egy tál hagymás bab elfogyasztása után, pörgőrúgásból se tudott volna akkora fingós poént adásba engedni, mint a TV2, Andy Vajna házicsatornája tette meg pénteken. Azon a pénteken, ami az utolsó napja volt a csatorna hírműsoránál Azurák Csabának, a Tények eddigi oszlopos tagjának (aki ugye új műsort kap)

Azurák Csaba (Array)
Azurák Csaba (Array)

Horváth Szilárdot tavaly vette fel a TV2, amikor még nem volt biztos, hogy Andy Vajna és a kormány, vagy Simicska Lajos és a kormány ellenfeleinek érdekeltségébe kerül az addig kvázi-független kereskedelmi tévé. Az online időjárás-jelentéseket bízták rá a TV3-on még a kilencvenes években feltűnt humorgyáros időjósra.

A mai online időjárás-előrejelzésben ugyan mutatták mögötte a várható időt, ő azonban fingós és roppant kínos hangbejátszások közben a széltípusokat mutatta be. Szörnyülködjön velünk a magyar média 2016-os állapotain (FRISSÍTÉS: a TV2 időközben eltávolította a tévében ugyan nem látható, de a Tények24 online adásában, a péntek esti híradó után feltűnt videót – talán ez még nekik is kínos volt. A YouTube azonban nem felejt, negyed óra múlva valaki már feltette a felvételt.)

Értik: FING!!!!!!!!!!

Frissítés: Eközben parádés adást csinált maga a Tények is, ahol exkluzív interjú jelent meg Antonia Banderasszal, aki épp nálunk forgat egy reklámfilmet. A Velvet screenshotot is készített, amin látható, hogy a csatorna ura, Andy Vajna épp Kökény-Szalai Vivien hírigazgatóval fotózza Banderast.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik